НачалоНовиниSamsung Galaxy S11+ се появи неофициално с 5 камери върху голяма плочка на задния панел

Samsung Galaxy S11+ се появи неофициално с 5 камери върху голяма плочка на задния панел

2752
Написана от  nixanbal 26 ноември 2019
Samsung Galaxy S11+ се появи неофициално с 5 камери върху голяма плочка на задния панел

Огромна плочка с цели 5 камери и 2 малки сензора ще има върху задния панел на корпуса на Samsung Galaxy S11+, който току-що се появи в първите си неофициални изображения онлайн. Устройството ще предложи нещо съвсем различно като дизайн спрямо миналогодишния S10+, а фото- и видеовъзможностите му изглежда ще бъдат най-сериозният акцент.

3D макетите на необявения Galaxy S11+ идват от популярния в Twitter @onleaks, като би трябвало да отговарят до голяма степен на финалния дизайн на устройството. 

GALAXY S11 PLUS

А то, освен споменатата голяма плочно с петорната основна камера на задния си панел, ще има голям 6.9" Dynamic AMOLED екран с много фини рамки, изрязана в него селфи камера (подобна на Note 10) и интегриран скенер за пръстови отпечатъци. Липсва специализиран бутон Bixby и 3.5 мм жак. 

GALAXY S11 PLUS

Колкото до спецификациите на камерите - все още всичко е само слухове, но се очаква главният сензор да бъде със 108 МР резолюция, да се предлага 5х оптично приближение, както и видеозапис с 8K резолюция. Според @onleaks голямата плочка с камерите не е случайно решение и тепърва предстои да разберем как и защо е било взето. 

GALAXY S11 PLUS

Габаритите на корпуса са 166.9 x 76 x 8.8 мм или 10.2 мм дебелина заедно с камерата.

GALAXY S11 PLUS

Това е всичката информация, която имаме за устройството до момента. Припомням ви, че това ще бъде най-вълнуващият топмодел на Samsung за първото полугодие догодина, като официален анонс се очаква през февруари.

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer