Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниSamsung Galaxy S11+ ще има 5000 mAh батерия + още детайли за новата камера

Samsung Galaxy S11+ ще има 5000 mAh батерия + още детайли за новата камера

1115
Написана от  nixanbal 06 декември 2019
Samsung Galaxy S11+ ще има 5000 mAh батерия + още детайли за новата камера

Остават около два месеца до премиерата на новата серия Galaxy S11 на Samsung, така че слуховете около тях започват осезаемо да се засилват. Новата порция информация дава яснота колко голяма ще бъде батерията на модела Galaxy S11+, а също така хвърля светлина върху новата конфигурация за основната камера. 

Следващият флагман смартфон на Samsung ще има почти всяка функция в камерата си, гласи изречение от обширен материал на Bloomberg, който разкрива детайли за устройството, базирайки се на свои източници. 

Според информацията Galaxy S11 ще има 108 МР камера, допълнена от такава с ултраширок обхват и друга, позволяваща 5-кратно оптично приближение. Наред с тях ще присъства и 3D ToF сензор, какъвто корейците вече използват в някои свои устройства, включително Note 10+. 

Интересна подробност е, че според източника същата 108 МР камера и тази за 5х оптичен зуум ще се появят и при очаквания също през февруари 2020 г. нов сгъваем телефон Galaxy Fold. Последният ще бъде различен от оригиналния Fold с новия си формфактор, който изглежда ще наподобява повече Motorola RAZR - т.е. ще превръща смартфон със стандартен дисплей в компактно устройство, лесно за прибиране в джоба. 

Galaxy S11+

Колкото до батерията - появи се снимка на въпросната, която подсказва, че капацитетът ѝ при S11+ ще бъде около 5000 mAh. Нуждата от толкова сериозен скок тук ще идва освен от всички останали нови екстри и от опреснителната честота на дисплея, за която се говори, че ще стига 120 Hz. 

Премиера на VW T-Cross + фоторазходка с Huawei P30 Pro

На специално събитие вчера вечерта в София Volkswagen представи за първи път в България новия си компактен SUV - модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer