НачалоНовиниSamsung Galaxy S20 FE дефилира предпремиерно в цяла галерия изображения

Samsung Galaxy S20 FE дефилира предпремиерно в цяла галерия изображения

2884
Написана от  nixanbal 16 август 2020
Samsung Galaxy S20 FE дефилира предпремиерно в цяла галерия изображения

Съвсем скоро се очаква Samsung да представи нов смартфон от висок среден клас, който да е подгласник на модела Galaxy S20 и да се нарича Galaxy S20 FE 5G, като FE в името щяло да идва от Fan Edition. Днес моделът се появи предпремиерно в цяла галерия изображения, които разкриват дизайна му. 

Galaxy S20 FE изглежда ще е доста близък като визия до S20, като ще предлага голям (6.4-6.5") дисплей със 120 Hz опреснителна честота, плоско стъкло и изрязана в него 32 МР селфи камера. 

Samsung-Galaxy-S20-FE

Според източника рамката щяла да бъде метална, а задният панел - пластмасов. Приблизителните размери на модела са 161 x 73 x 8 мм, а тялото ще има IP68 защита от прах и вода.

Samsung-Galaxy-S20-FE

Основната камера ще бъде тройна, залагайки на 12 МР сензор от S20 + 12 MP с ултраширок обхват и 8 МР с телеобектив за 3х оптичен зуум. От конфигурацията се очаква да включва чипсет Snapdragon 865 и 6/8 GB RAM.

Samsung-Galaxy-S20-FE

Всичко това, както и изображенията, разбира се, все още не са официални, така че очакваме анонса в близките дни и седмици. Прогнозите са, че цената за 5G модела ще бъде около $750, но щяло да има и по-достъпен 4G модел. 

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer