НачалоНовиниSamsung Galaxy S21 FE може да се появи на 11 януари

Samsung Galaxy S21 FE може да се появи на 11 януари

455
Написана от  nixanbal 15 октомври 2021
Samsung Galaxy S21 FE може да се появи на 11 януари

Samsung обяви Unpacked събитие за 20 октомври, но на него може да не видим новия им смартфон Galaxy S21 FE, чиято премиера беше подхвърляна от слуховете от септември към октомври, а сега и към 2022 г. Най-новата информация твърди, че устройството, което е подгласник на флагманите Galaxy S21, ще излезе през януари.

Няколко от популярните в Twitter източници на ранна информация около смартфон брандовете съобщиха, че Galaxy S21 FE всъщност няма да се появи на събитието Samsung Galaxy Unpacked Part 2

Вместо това корейците били отложили представянето му за януари 2022 г., като според Джон Просър точната дата е 11 януари. Рос Янг също очаква продукцията на модела да стартира през декември и анонсът му да се състои през януари. 

Galaxy-S21-FE

Ако това се окаже истина, то е много вероятно новите топмодели от серията Galaxy S22 на Samsung да бъдат забавени и да не излязат заедно с S21 FE през януари, а най-рано през февруари. Това всъщност би означавало, че Samsung се завръща към предишния си график за серията S.

5 дни с Galaxy Watch 4 и Galaxy Buds 2 на Samsung

Samsung от години развива своята екосистема от устройства Galaxy, като в нея влизат не само смартфоните на компанията, но също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer