Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy S9 може да има изцяло нова камера със супер слоумоушън видеозапис

Samsung Galaxy S9 може да има изцяло нова камера със супер слоумоушън видеозапис

3312
Написана от  nixanbal 18 септември 2017
Samsung Galaxy S9 може да има изцяло нова камера със супер слоумоушън видеозапис

Samsung разработва нов сензор за камерафони, който ще поддържа супер слоумоушън видеозапис при 1000 кадъра в секунда. Познатата от смартфоните на Sony функция може да се появи при следващия флагман на корейците.

Информацията идва от ETNews, където се споменава, че новият сензор ще влезе в масово производство през ноември. Това означава, че Samsung ще има достатъчно време да го включи в следващия си смартфон от най-висок клас - Galaxy S9, очакван в началото на 2018-а. 

Припомням ви, че към момента Xperia XZ Premium, Xperia XZ1 и Xperia XZ1 Compact са единствените мобилни телефони, които поддържат подобен видеозапис.

За Galaxy S9 слуховете твърдят още, че ще има 5.8" Infinity Display, чипсет Snapdragon 845 и скенер за пръстови отпечатъци, скрит под стъклото на дисплея. Въпросният нов сензор може да е само един от двойната камера на апарата. 

Всичко това, разбира се, засега са само слухове, но до премиерата на S9 остават само няколко месеца, така че изтичането на информация тепърва започва. 

Мтел става A1 България: 5 важни въпроса около ребрандинга

На 20 септември в сайта на Telekom Austria Group, под чиято шапка е Мтел, беше публикувано прессъобщение, оповестяващо предстоящи важни…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer