Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy S9 може да предлага стерео говорители и 3D емоджита

Samsung Galaxy S9 може да предлага стерео говорители и 3D емоджита

1241
Написана от  nixanbal 13 февруари 2018
Samsung Galaxy S9 може да предлага стерео говорители и 3D емоджита

Galaxy S9 и S9+ ще са първите флагмани на Samsung, които ще предлагат стерео високоговорители и анимирани 3D емоджита, подобни на Animoji в iPhone X. Технологията на Samsung ще е близка до тази в смартфона на Apple, но ще бъде по-усъвършенствана, твърди източникът

3D емоджитата в новите топмодели на корейците ще следват мимиките на човешкото лице и ще ги пресъздават в различни същества, сред които няколко вида животни. Тези 3D емоджита ще могат да се споделят с приятели. 

Новината всъщност не идва като голяма изненада, защото при анонса на чипсета Exynos, очакван при S9/S9+, Samsung обяви, че той ще поддържа реалистични следящи лицето филтри и по-висока сигурност чрез сканиране на лица. 

Колкото до стерео говорителите - единият щял да бъде позициониран в горната част (в слушалката?), а другият в долната част на телефона. Информация на SamMobile пък твърди, че S9 и S9+ ще имат Dolby Surround говорители с настройка от AKG (собственост на Samsung). 

Очакваме премиерата на новите флагмани Galaxy на 25 февруари в Барселона, където nixanbal ще бъде на живо за осма поредна година. 

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer