Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy S9 Plus е смартфонът с най-добра камера според сайта DxOMark

Samsung Galaxy S9 Plus е смартфонът с най-добра камера според сайта DxOMark

4622
Написана от  nixanbal 02 март 2018
Samsung Galaxy S9 Plus е смартфонът с най-добра камера според сайта DxOMark

Обявеният на MWC 2019 преди няколко дни Galaxy S9 Plus е най-добрият камерафон, обяви сайтът DxOMark. Флагманът с двойна камера на Samsung получи общо 99 точки, с които заставя на челната позиция в класацията, измествайки досегашния лидер Google Pixel 2.

DxOMark посочват, че Galaxy S9 Plus няма изразени слабости в камерата нито по отношение на снимките, нито при видеозапис.

Експертите са дали на модела най-високата досега оценка за снимки - 104 точки, а за видео сборът е малко по-скромен (91 точки), но все така сред най-добрите. 

Според DxOMark новият топмодел на корейците е идеален избор за всеки, търсещ смартфон за най-добрите възможни снимки, но и без компромис с видеозаписа. 

Разбира се, споровете за достоверността на камератестовете на DxOMark са стара тема, така че дори да не приемаме за чиста монета всяка тяхна дума, високата им оценка за S9 Plus е показателна. 

Междувременно моделът S9 вече е у мен, така че до няколко дни очаквайте детайлно ревю в nixanbal.com! Ще кача снимки в пълен формат, за да прецените сами качеството. 

Пълният тест на DxOMark е тук - цък.

OLED телевизори, 4k проектор с ултра къс фокус и LED лампа с говорител, или какво показа Sony в сърцето на Европа

В края на февруари, два дни преди Световния мобилен конгрес в Барселона, имах възможността да присъствам на ежегодната европейска конференция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer