НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Flip 5G се появи в промо видео, а Fold 2 може да се забави

Samsung Galaxy Z Flip 5G се появи в промо видео, а Fold 2 може да се забави

489
Написана от  nixanbal 12 юли 2020
Samsung Galaxy Z Flip 5G се появи в промо видео, а Fold 2 може да се забави

Пети август наближава, а с това и едно от най-интересните събития Unpacked на Samsung, пък макар и планирано да се проведе само онлайн. Корейците ще покажат новите си модели Galaxy Note 20, както и още няколко устройства. Според @MaxWinebach обаче сгъваемият Galaxy Fold 2 е отпаднал от плановете.

Според източника софтуерът на Fold 2 не е дори близо до финализиране и би било невъзможно устройството да бъде обявено още на 5 август. 

Все пак Уайнбах смята, че Samsung може да подскаже за Fold 2 в края на своето събитие Unpacked и след това да го обяви отделно през септември. Пазарният дебют обаче ще се случи не по-рано от октомври, смята той. 

На 5 август все пак ще видим нов смартфон със сгъваем дисплей от Samsung - Galaxy Z Flip 5G. Устройството ще бъде много сходно с оригиналния модел от началото на 2020 г., само че ще използва актуален чипсет, вероятно Snapdragon 865+, и ще има 5G модем. 

Въпросният 5G смартфон се появи в промо видео, разпространено от @evleaks. В него апаратът се вижда в новия Mystic Bronze цвят, който изглежда ще бъде водещ за цялото портфолио устройства на компанията. В същия вече сме виждали изображения на Galaxy Note 20 Ultra и на слушалките Galaxy Buds Live. 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer