НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Flip ще бъде "като сгъваем Galaxy S10e"

Samsung Galaxy Z Flip ще бъде "като сгъваем Galaxy S10e"

2388
Написана от  nixanbal 24 януари 2020
Samsung Galaxy Z Flip ще бъде "като сгъваем Galaxy S10e"

На 11 февруари очакваме Samsung да представи втория си смартфон със сгъваем дисплей, за който вече знаем, че ще се нарича Galaxy Z Flip. В мрежата сега се появи цял куп информация за него, като според източника Galaxy Z Flip е нещо като миналогодишния Galaxy S10e, но в сгъваема форма.

Последното означава, че много от техническите характеристики на компактния флагман S10e от 2019 г. ще видим и при новия Galaxy Z Flip, който всъщност ще цели да впечатли аудиторията най-вече с иновативния си дизайн със сгъваем дисплей. 

А за дисплея източникът на @MaxWinebach споделя, че в разгънато положение ще бъде 6.7" с пропорции 20:9 и ще има новия Dynamic AMOLED панел, какъвто използват всички нови топмодели на корейците. Може би по-важното е, че за първи път при смартфон със сгъваем екран ще имаме фин стъклен слой отгорему, който ще се нарича "Samsung Ultra Thin Glass". Досега всички сгъваеми модели бяха с пластмасови екрани, с покривно фолио. Също така Galaxy Z Flip изглежда ще може да се сгъва и да стои под 90 градуса, което вероятно ще е приложимо при видеоразговори.

Galaxy Z Flip

Като сгъваемите телефони отпреди години, тук също ще има външен дисплей, който вероятно ще бъде с диагонал 1" и ще служи за показване на важна информация за състоянието на апарата, но и за визьор при селфита. 

За камерите чуваме повторно, че няма да включват новия 108 МР сензор (очакван при Galaxy S20 Ultra 5G), а ще се залага на двойна 12 МР камера - една стандартна и една със суперширок обхват. 

Galaxy Z Flip ще поддържа още безжично и обърнато безжично зареждане - последното, вероятно, за да върви в добър тандем със слушалките Galaxy Buds. Чипсетът ще бъде Snapdragon 855+ от края на миналата година, а не новият Snapdragon 865. 

Премиерата е на 11 февруари!

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer