Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниSamsung може да добави специален нощен режим за серията Galaxy S10

Samsung може да добави специален нощен режим за серията Galaxy S10

1822
Написана от  nixanbal 15 април 2019
Samsung може да добави специален нощен режим за серията Galaxy S10

Преди премиерата на новите модели Galaxy S10 се говореше, че те ще разполагат със специален нощен режим, подобно на устройствата на Huawei. Оказа се, че нощният режим не е точно това, което очаквахме, защото се активира не по желание, а автоматично, когато камерата реши, че е необходим. Сега обаче се появи информация, че Samsung ще добави така желания Night Mode с бъдещ софтуерен ъпдейт. 

Очаква се новият нощен режим на Galaxy S10 да бъде самостоятелен и лесно достъпен в менюто, също като да преминеш от снимки към видео например, пише Twitter акаунтът @universeice, който е популярен с пускането на предварителна информация около технологичните компании. Обновлението изглежда ще бъде подобно на това при Google Pixel, при които специалният Night Sight беше добавен след излизането им на пазара. 

Източникът споделя, че в допълнение алгоритъмът на камерата ще бъде подобрен, така че смартфоните от серията S10 може би ще получат възможност за още по-качествени снимки, при това не само нощем. 

Ъпдейтът щял да бъде пуснат през април или през май, а аз стискам палци информацията да се окаже вярна. 

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer