Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung може да инвестира $40 млн. в Niantic срещу ексклузивни права върху техни игри

Samsung може да инвестира $40 млн. в Niantic срещу ексклузивни права върху техни игри

1140
Написана от  nixanbal 28 ноември 2018
Samsung може да инвестира $40 млн. в Niantic срещу ексклузивни права върху техни игри

Samsung ще инвестира около $40 милиона в Niantic, за да получи ексклузивни права върху бъдещи техни игри, които да инсталира на своите устройства Galaxy. Според информацията от The Inquirer сделката може да бъде обявена официално в близките седмици. 

Niantic, които стоят зад играта Pokemon Go, може да разработят игра около Harry Potter, при която стилусът S-Pen на моделите Galaxy Note да се използва като магическа пръчка, пише източникът. 

Niantic обаче вече са обявили, че през 2019 г. ще пуснат заглавието Harry Potter: Wizards Unite AR и имайки предвид сравнително скромната инвестиция на Samsung, възможно е специалните права в този случай да са свързани само с временен ексклузивитет и с добавени екстри за смартфоните на компанията, предполага SamMobile.   

Интересът на Samsung към подобни инициативи не е новост. Най-пресният пример е партньорството с Epic Games и играта им Fortnite, която дебютира първо за моделите Galaxy сред всички устройства с Android.

Новите флагмани от серията Huawei Mate 20 залагат на широкоъгълни камери, AI и солидна батерия

Здравейте от ExCel London, където Huawei току-що представи новите флагман смартфони от серията Mate 20 - Mate 20, Mate 20 Pro, Mate…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer