Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung може да представи Galaxy S8 през април

Samsung може да представи Galaxy S8 през април

3469
Написана от  nixanbal 20 декември 2016
Samsung може да представи Galaxy S8 през април

До момента очакванията бяха да видим Galaxy S8 традиционно на Световния мобилен конгрес в Барселона, но нова информация сега гласи, че топмоделът ще се забави с два месеца и ще бъде обявен на отделно събитие през април. 

Това всъщност не е съвсем нов слух, тъй като преди време The Wall Street Journal писа за евентуална премиера през пролетта. Тогава източникът сподели, че Samsung ще използва това екстра време, за да върне доверието на феновете у марката след проблемите с Note 7. 

Нова информация гласи, че Samsung ще увеличи цената на новия си топмодел, който ще бъде с 20% по-скъп спрямо S7. Това би означавало, че Galaxy S8 ще се продава на цена от около 1500 лв.

Дали корейците действително са фиксирани събитие в Ню Йорк през април или всичко все още е на етап планиране - предстои да разберем. Конгресът в Барселона, където видяхме S6 и S7, е след само два месеца. 

Мтел става A1 България: 5 важни въпроса около ребрандинга

На 20 септември в сайта на Telekom Austria Group, под чиято шапка е Мтел, беше публикувано прессъобщение, оповестяващо предстоящи важни…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer