Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung може да представи Galaxy S9 на 27 февруари

Samsung може да представи Galaxy S9 на 27 февруари

943
Написана от  nixanbal 15 декември 2017
Samsung може да представи Galaxy S9 на 27 февруари

В последните седмици се появиха разнородни мнения по въпроса кога ще видим официалната премиера на новите топмодели от Samsung за 2018 г. Имаше слухове, че още през януари компанията може да покаже Galaxy S9, но според последните коментари - събитието ще бъде по време на MWC 2018 в Барселона. 

Според корейския The Bell премиерата на Galaxy S9 и Galaxy S9+ е насрочена за 27 февруари, което е тъкмо в разгара на Световния мобилен конгрес в Барселона, започващ официално на 26-ти. Още в неделя, 25 февруари, обаче големите компании обичат да организират важните си събития, като самите Samsung имат богата история с този ден.

Би било интересно, ако Samsung се върне в Барселона за премиерата на Galaxy S9, защото това означава и по-скорошно излизане на пазара. Според източника S9 и S9+ ще са по магазините още през март, а не през април, както S8 тази година. 

Точната дата ще стане официално ясна догодина, но слуховете не спират, а вече видяхме и галерия изображения на 3D макети на двете устройства

Новите флагмани от серията Huawei Mate 20 залагат на широкоъгълни камери, AI и солидна батерия

Здравейте от ExCel London, където Huawei току-що представи новите флагман смартфони от серията Mate 20 - Mate 20, Mate 20 Pro, Mate…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer