НачалоНовиниSamsung обещава за флагманите си ъпдейти до 3 следващи версии на Android

Samsung обещава за флагманите си ъпдейти до 3 следващи версии на Android

1466
Написана от  nixanbal 06 август 2020
Samsung обещава за флагманите си ъпдейти до 3 следващи версии на Android

На вчерашното си събитие Unpacked Samsung не само представи цял куп нови мобилни устройство, но и обяви нещо изключително важно за феновете си. Компанията ще осигурява за флагман смартфоните си ъпдейти до 3 следващи поколения на Android.

Софтуерната поддръжка и актуализациите до нови версии на Android е сериозен проблем за Google, чиито партньори често изоставят смартфоните си, дори тези от висок клас, само след 1 или максимум 2 големи ъпдейта. 

Обещанието на Samsung касае смартфоните от висок клас от сериите Galaxy S, Galaxy Note и Galaxy Z (новите модели със сгъваеми дисплеи), докато за Galaxy A се посочва, че ще има ъпдейти, "докато хардуерът го позволява". 

От новата политика на корейците ще бъдат засегнати собствениците на флагмани от Galaxy S10 насам. Това означава, че новите Galaxy Note 20 например ще получат ъпдейт до Android 11, Android 12 и Android 13. 

Звучи чудесно и остава да се надяваме, че обещанието ще бъде спазвано, а актуализациите няма да се бавят много. С това Samsung се изравнява като софтуерна поддръжка с моделите Pixel на Google. 

Samsung представи 8k QLED телевизор с базирана на AI ъпскейлинг технология

Здравейте от City Cube на Messe Berlin, където в рамките на изложението IFA 2018 Samsung представи първия си QLED 8k…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer