Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung обяви кога и за колко ще продава сгъваемия Galaxy Fold в Европа

Samsung обяви кога и за колко ще продава сгъваемия Galaxy Fold в Европа

2239
Написана от  nixanbal 26 март 2019
Samsung обяви кога и за колко ще продава сгъваемия Galaxy Fold в Европа

Samsung пусна официално прессъобщение, с което даде яснота на феновете в Европа кога и срещу каква сума ще могат да закупят първия им смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Fold. Устройството ще се появи за предварителна поръчка на нашия континент на 26 април, когато всъщност стартират продажбите му в САЩ и Южна Корея, а продажбите и доставките започват няколко дни по-късно - на 3 май. 

Samsung ще стартира продажбите на Galaxy Fold първоначално в 15 европейски страни, като списъкът включва ключовите пазари Великобритания, Германия и Франция, но също и съседна Румъния. България не е в първата вълна, но да се надяваме, че и тук ще видим Fold официално. 

Galaxy Fold

Galaxy Fold ще се продава в Европа за 2000 евро, като ще идва в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds, защитен Kevlar калъф и едногодишен период, в който евентуално счупване на телефона ще бъде отремонтирано еднократно безплатно. 

Apple представи изцяло новия си Mac Pro - мощен настолен компютър с начална цена $5999

На започналата днес конференция за разработчици WWDC 2019 Apple представи дългоочаквания нов Mac Pro. Новата версия на настолния компютър няма…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer