Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung обяви официално, че серията Galaxy J се влива в Galaxy A

Samsung обяви официално, че серията Galaxy J се влива в Galaxy A

1573
Написана от  nixanbal 08 април 2019
Samsung обяви официално, че серията Galaxy J се влива в Galaxy A

Смартфони от серията Galaxy J вече няма да има. Samsung обяви официално, че в бъдеще тези устройства ще са част от серията Galaxy A, която от известно време насам не спира да се разширява с нови и нови модели. 

"Galaxy J, която обичате, вече е новата Galaxy A", обявиха с видео в официалния YouTube канал Samsung Малайзия. Слухове, че компанията планира подобен ход, се носят вече повече от половин година. 

Припомням ви, че корейците вече обявиха Galaxy A10, A20, A30, A50 и A70, а на 10 април очакваме още Galaxy A40 и най-високо позиционирания модел в серията - Galaxy A90, който вероятно ще включва най-нестандартния дизайн със слайд механизъм и въртяща се камера (вижте видеото отдолу).

Освен много нови смартфони, новата серия Galaxy A предлага и по-агресивни цени с още повече екстри в средния и по-нисък ценови клас. Тук имаме тройни основни камери, вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци, AMOLED екрани с фини рамки и солидни батерии. 

Това всъщност е новата стратегия на Samsung да се бори с евтините устройства на големи азиатски пазари, като Китай и Индия. Успоредно компанията лансира в избрани страни бюджетните модели Galaxy M. 

А много скоро в nixanbal.com очаквайте и първото ревю на смартфон от обновената серия Galaxy A. 

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer