НачалоНовиниSamsung обяви събитие за 20 октомври

Samsung обяви събитие за 20 октомври

475
Написана от  nixanbal 13 октомври 2021
Samsung обяви събитие за 20 октомври

Samsung обяви събитие за 20 октомври, което е част от серията Unpacked, а това означава, че ще бъде свързано със смартфоните Galaxy. Една от очакваните премиери е смартфонът Galaxy S21 FE, въпреки че според някои слухове моделът може да бъде забавен до януари или отменен изобщо. 

Поканата на Samsung е свързана с възможностите за персонализация, но не е ясно дали корейците имат предвид софтуера или външния вид на телефоните. 

Така че все още не е ясно дали и какъв хардуер ще покаже Samsung следващата седмица. Възможно е да видим Galaxy S21 FE, но също и някаква нова програма за персонализация или пък нова версия на потребителския интерфейс One UI. Но дали последното би заслужавало цяло отделно събитие, пък макар и виртуално?

Е, следващата седмица технологичните събития стават цял куп. Очакваме MacBook Pro от събитието на Apple на 18-и, премиера на Pixel 6 и 6 Pro от Google на 19-и, Samsung Galaxy Unpacked Part 2 на 20-и и Huawei на 21-ви.

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer