Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung очаква 43 млн. продажби от S9 до края на годината - малко повече от S8

Samsung очаква 43 млн. продажби от S9 до края на годината - малко повече от S8

1621
Написана от  nixanbal 12 март 2018
Samsung очаква 43 млн. продажби от S9 до края на годината - малко повече от S8

До края на 2018 г. Samsung очаква да продаде 43 милиона бройки от новите си флагмани Galaxy S9 и S9+, които бяха представени преди две седмици в Барселона, пише SamMobile. Това означава, че корейците прогнозират с 1-2 милиона повече продажби спрямо миналогодишните S8/S8+. 

Samsung вече обяви, че има очаквания новите топмодели да предизвикат по-голям потребителски интерес от миналогодишните, независимо че ъпгрейдът сега е много по-лек. Официално не се назовават числа, но според информация от източници сред доставчиците в Южна Корея, компанията има за цел 43 милиона бройки до края на годината.  

Това е в съответствие с прогнозите на Counterpoint Research, които очакват над 40 млн. продажби от S9 и S9+. 

Освен това бройката би била малко по-висока от постигнатите над 41 млн. с S8 и S8+, макар че тази година новите модели излизат на пазара малко по-рано. 

В България очакваме пазарната премиера на Samsung Galaxy S9 и S9+ от 16 март, но някои потребители вече започнаха да получават устройствата си, защото ги бяха поръчали по-рано. 

Мтел става A1 България: 5 важни въпроса около ребрандинга

На 20 септември в сайта на Telekom Austria Group, под чиято шапка е Мтел, беше публикувано прессъобщение, оповестяващо предстоящи важни…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer