Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung остава доставчик на OLED панели за следващия 5.8" iPhone, но LG поема 6.5-инчовия модел

Samsung остава доставчик на OLED панели за следващия 5.8" iPhone, но LG поема 6.5-инчовия модел

1271
Написана от  nixanbal 03 януари 2018
Samsung остава доставчик на OLED панели за следващия 5.8" iPhone, но LG поема 6.5-инчовия модел

Миналия ноември анализатори от KGI Securities обявиха, че очакват през 2018-а Apple да представи два модела iPhone с OLED дисплеи и един LCD модел. Нова информация сега засяга въпроса с доставчиците на тези по-специални OLED панели, като се споменават имената на Samsung и LG. 

Според източника Samsung, които осигуряват панелите и за iPhone X, ще бъдат запазени като доставчик, но само за 5.8-инчовия модел. LG, друг водещ производител на такива панели, ще бъде добавен в микса, но ще поеме изцяло новия 6.5-инчов iPhone. 

The Korea Herald съобщава, че LG Display ще започнат доставки на OLED панели за следващия смартфон на Apple през втората половина на годината. 

Припомням ви, че миналото лято излезе информация, че Apple планира да инвестира в LG $2.7 милиарда, за да си осигури ексклузивно производствена линия с OLED панели за своите устройства. Дали такава сделка ще има трябва да разберем до дни. 

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer