Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung подготвя олекотена версия на Galaxy S10

Samsung подготвя олекотена версия на Galaxy S10

1582
Написана от  nixanbal 17 октомври 2019
Samsung подготвя олекотена версия на Galaxy S10

В последните дни се заговори, че Samsung подготвя Lite версии на топмоделите си Galaxy S10 и Galaxy Note 10. За първия сега излезе информация какви характеристики ще предлага, а също и в какви цветове ще бъде наличен. 

Очаква се Galaxy S10 Lite да се базира на премиум чипсета Snapdragon 855, допълнен от 8 GB RAM и 128 GB вградена памет. Сред останалите спецификации са солидна 4500 mAh батерия и 45 W бързо зареждане, което не предлага дори самият S10. 

Какво тогава ще бъде спестено и защо Lite? Говори се, че камерата ще се базира на 48 МР основен сензор, а компания ще му правят още два - 12 МР с ултраширок обхват и 5 МР дълбочинен сензор. Селфи камерата ще бъде 32 МР. 

Екранът пък щял да има 6.7" диагонал и Super AMOLED панел при Full HD+ резолюция, докато при S10 имаме 6.1" диагонал, по-новия Dynamic AMOLED панел и по-висока Quad HD+ резолюция. 

Колкото до цветовете - S10 Lite ще бъде наличен в черно, бяло и синьо, твърди източникът.

Все още не е ясно кога ще видим официално горния модел, а аз бих останал и с доза съмнение за достоверността на всички подробности. Припомням ви, че по-рано се говореше за модел със сходни спецификации, чието име обаче беше Galaxy A91. Да видим. 

Официално: Това е Google Pixel 4

Днес в Twitter се случи нещо, което струва ми се никога не бяхме виждали досега. Голяма технологична компания коментира официално…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer