НачалоНовиниSamsung показа някои промени в Android 10 за Galaxy S10

Samsung показа някои промени в Android 10 за Galaxy S10

3793
Написана от  nixanbal 15 октомври 2019
Samsung показа някои промени в Android 10 за Galaxy S10

Samsung даде начало на бета тестовете на Android 10 за серията Galaxy S10, които са активни само на някои пазари. Дори да нямаме достъп до ранната версия на новия софтуер обаче, вече знаем какви са част от готвените с нея промени. 

One-UI-Beta main2FIN

В новата версия на One UI (2.0), базирана на Android 10, смартфоните Galaxy S10 ще получат по-опростен вид за известията, които ще станат по-малко натрапчиви. Идеята е входящо повикване например да не смущава играта ви, или пък намаляването на звука да не заема съществена част от екрана, а по-компактен прозорец. 

One-UI-Beta main1FIN

Другата новост е подобрен Dark Mode, който ще бъде особено полезен при ползване на телефона на тъмно, защото ще контролира интелигентно яркостта на изображенията, текстовете и цветовете върху дисплея, намалявайки консумацията на енергия. 

One-UI-Beta main3FIN

Smart Lock screen пък автоматично ще променя цвета и формата на часовника и известията върху заключения екран, така че да са видими при всякакви уолпейпъри. 

One-UI-Beta main4FIN

Новият Focus Mode ще позволява да заглушите някои приложения за известно време, така че да не получавате известия от тях, докато например пишете имейл или се занимавате с други важни задачи. В менюто Device Care пък ще има добавени функции, като например почистване на дублиращи се снимки. 

One-UI-Beta main6FIN

Това са част от новостите в One UI 2.0, който ще дойде с Android 10 за устройствата Galaxy S10 на Samsung. Бета тестовете вече текат, но все още не е ясно кога ще бъде пусната финалната актуализация. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer