Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниSamsung потвърди, че Galaxy Note 10 ще използва нов процесор

Samsung потвърди, че Galaxy Note 10 ще използва нов процесор

1874
Написана от  kris.romanov 03 август 2019
Samsung потвърди, че Galaxy Note 10 ще използва нов процесор

Тази година Galaxy Note 10 изглежда няма да използва същия чипсет, с който Samsung оборудва и Galaxy S10 в началото от 2019 г. Слуховете бяха потвърдени с кратко тийзър видео в Twitter и Facebook, с което корейците обявиха, че "еволюирал процесор от следващо ниво" се задава на 7 август.

7 август всъщност е датата, на която Samsung ще представи новите си флагмани Galaxy Note 10 и Note 10+, така че съвпадението едва ли е случайно и със сигурност можем да очакваме смартфоните да са с нов процесор Exynos.

Би трябвало въпросният чипсет да е Exynos 9825 и да бъде произведен по 7 nm процес, за разлика от 8 nm Exynos 9820 от Galaxy S10.

Както подсказва и името, промените спрямо предишното поколение едва ли ще са толкова сериозни, но все пак ще има такива и това е добра новина за феновете. Припомням ви, че S9 и Note 9 от 2018 г. използват един и същи процесор.

Очакваме официалната премиера на Note 10 и Note 10+ на 7 август, а в nixanbal.com ще можете да гледате видео с първата ми среща с тях още в часа на анонса. 

Първите 5G тестове в България започват до края на лятото, но изграждането на пълнокръвна мрежа е под въпрос

Тази седмица беше доста интензивна откъм събития в технологичния ресор, като VIVACOM и Теленор използваха два поредни дни, за да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer