НачалоНовиниSamsung потвърди кога ще покаже Galaxy Z Fold 3 и Flip 3 чрез Bixby + тийзър и цени

Samsung потвърди кога ще покаже Galaxy Z Fold 3 и Flip 3 чрез Bixby + тийзър и цени

678
Написана от  nixanbal 20 юли 2021
Samsung потвърди кога ще покаже Galaxy Z Fold 3 и Flip 3 чрез Bixby + тийзър и цени

Преди дни се появи информация, че Samsung ще организира следващата си голяма смартфон премиера на 11 август. Днес имаме не само уж изтекъл тийзър за събитието, но и потвърждение от самата компания, макар и по доста интересен начин. 

Тийзърът подсказва за задаващата се премиера на смартфон със сгъваем дисплей, като тук най-вероятно виждаме Galaxy Z Fold 3. Тази кратка анимация се спряга за тийзър, който се е появил онлайн неволно, така че тепърва очакваме Samsung да пусне официален тийзър за събитието.

Unpacked 11 August

Колкото до потвърждението чрез Bixby - когато през смартфон Galaxy гласовият асистент на корейците бъде попитан кога е следващото събитие от серията Unpacked, той отговаря закодирано чрез морзовата азбука. GSMArena.com са минали съобщението през сайта morsecode.world и той го е превел като "11 август". Така че, да, премиерата на Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3, а също на новите смартчасовници Galaxy Watch 4 и новите слушалки Galaxy Buds 2 ще се състои след точно три седмици. 

Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3

Става въпрос за онлайн събитие, както всички останали през последната година и половина, но пък се надявам, че видео на всички нови устройства ще можете да видите в nixanbal.com още в момента на представянето им, както и досега. 

samsung unpacked

Междувременно се появиха и цените на двата модела в евро. Според неофициална информация по-големият и скъп сгъваем телефон на Samsung, Galaxy Z Fold 3, ще струва 1678 евро, а компактният Galaxy Z Flip 3 ще се продава за 978 евро. И в двата случая има понижаване на цените спрямо предходните модели, което дава надежда, че технологията за сгъваемите екрани скоро ще бъде по-масова и по-достъпна. 

5 НЕЩА за таблета Lenovo Tab P11

След като в края на миналата година ви представих таблета Tab P11 Pro на Lenovo, днес у мен е моделът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer