Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung пуска Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition

Samsung пуска Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition

5789
Написана от  nixanbal 08 юли 2016
Samsung пуска Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition

След като наскоро излезе информация за него, сега специалното издание на смартфона Galaxy S7 edge за Олимпийските игри в Рио официално е факт. На събитие в Сао Пауло, Бразилия, Samsung представи Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition, който ще бъде подарък за всички участници в игрите, но и феновете ще получат възможност да се докоснат до него.

Устройството е с познатия от S7 edge дизайн, но с цветни елементи в жълто, синьо, червено, зелено и черно - цветовете на Олимпийските кръгове. Те са застъпени и в интерфейса на апарата. 

Samsung

Примпомням ви, че Samsung Electronics е дългогодишен световен  партньор на Олимпийските игри и настоящият специален модел на флагмана Galaxy S7 edge е плод на тези взаимоотношения.

Всички 12500 от спортистите, участници в олимпиадата това лято, ще получат смартфона и смартгривната Gear IconX като подарък. 

Samsung предлага и на феновете достъп до специалното издание на S7 edge, който ще се продава от този месец в Бразилия, САЩ, Китай, Южна Корея и Германия. Тиражът ще бъде ограничен - едва 2016 бройки от Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition ще бъдат пуснати за продажба към крайни клиенти.  

Samsung

Корейците пускат и специално приложение Rio 2016 за новини от игрите.

Снимки и първи впечатления от достъпния офис помощник Brother DCP-1622WE

Когато получих предложение от Brother да взема за един бърз тест драйв многофункционалното им лазерно устройство DCP-1622WE си казах "Tа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer