Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung пусна официално становище за проблемните бройки на Galaxy Fold: проверява случите

Samsung пусна официално становище за проблемните бройки на Galaxy Fold: проверява случите

1768
Написана от  nixanbal 18 април 2019
Samsung пусна официално становище за проблемните бройки на Galaxy Fold: проверява случите

След като вчера в няколко световни технологични медии се появиха съобщения и снимков материал за повредени дисплеи при тестовите бройки на Galaxy Fold, часове по-късно корейският производител разпространи официално становище по въпроса. Samsung обещава да инспектира устройствата, за да открие проблема, а освен това ще се погрижи бъдещите потребители да са достатъчно информирани, че горният слой на дисплея не трябва да се премахва. 

Ето целия текст от становището:

Ограничен брой от ранните бройки на Galaxy Fold бяха предоставени на медиите за ревю. Получихме няколко съобщения относно главния дисплей на тези устройства. Ще инспектираме щателно бройките, за да определим причината за проблема. 

Освен това, някои ревюиращи съобщиха, че са премахнали горния слой на дисплея, което му е нанесло щети. Основният дисплей на Galaxy Fold има защитен горен слой, който е част от структурата му и е създаден да защитава екрана от непреднамерени драскотини. Премахвайки този защитен слой или добавяйки лепило върху главния дисплей може да причини щети. Ще се подсигурим, че тази информация е предоставена ясно на нашите клиенти.

Така че конкретна причина за проблемите на технологичните медии с екрана на Galaxy Fold засега не е ясна, освен при случаите, в които журналистите са премахнали горния му слой умишлено.

Обзорно за най-интересните смартфони на MWC 2019

Здравейте вече от българска земя! След цяла седмица в Барселона, пълна с технологични анонси и срещи с най-новите мобилни устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer