Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung работи и върху лаптоп със сгъваем дисплей

Samsung работи и върху лаптоп със сгъваем дисплей

2103
Написана от  nixanbal 24 октомври 2018
Samsung работи и върху лаптоп със сгъваем дисплей

На прага сме на нова революция в дизайна на смартфоните, в която сгъваемите дисплеи ще диктуват начина, по който изглеждат и функционират мобилните ни устройства. Или поне някои от водещите производители се надяват на това. До няколко седмици очакваме Samsung да покаже своя първи смартфон с прегъващ се екран или близка до финалния продукт концепция, но освен това се оказва, че корейците разработват и лаптоп с тази функционалност.

Новината е съвсем официална и идва от маркетинг вицепрезидента за компютрите на Samsung по време на събитие в Южна Корея. Там той е обявил, че Samsung работи с различни компании, с които разработва лаптопи с прегъващи се дисплеи. Те ще могат не просто да се сгъват, но и да създават допълнителна стойност и ново потребителско изживяване за хората. 

Само преди няколко дни Samsung представи нов ARM-базиран компютър с Windows 10, който обещава до 20 часа живот на батерията и има постоянна връзка с интернет през LTE мрежа, припомня The Verge. Продажбите на комопютри Samsung възлизат на около 3.2 милиона броя годишно.  

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer