Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung работи и върху лаптоп със сгъваем дисплей

Samsung работи и върху лаптоп със сгъваем дисплей

1726
Написана от  nixanbal 24 октомври 2018
Samsung работи и върху лаптоп със сгъваем дисплей

На прага сме на нова революция в дизайна на смартфоните, в която сгъваемите дисплеи ще диктуват начина, по който изглеждат и функционират мобилните ни устройства. Или поне някои от водещите производители се надяват на това. До няколко седмици очакваме Samsung да покаже своя първи смартфон с прегъващ се екран или близка до финалния продукт концепция, но освен това се оказва, че корейците разработват и лаптоп с тази функционалност.

Новината е съвсем официална и идва от маркетинг вицепрезидента за компютрите на Samsung по време на събитие в Южна Корея. Там той е обявил, че Samsung работи с различни компании, с които разработва лаптопи с прегъващи се дисплеи. Те ще могат не просто да се сгъват, но и да създават допълнителна стойност и ново потребителско изживяване за хората. 

Само преди няколко дни Samsung представи нов ARM-базиран компютър с Windows 10, който обещава до 20 часа живот на батерията и има постоянна връзка с интернет през LTE мрежа, припомня The Verge. Продажбите на комопютри Samsung възлизат на около 3.2 милиона броя годишно.  

На живо от премиерата на новите смартфони Nokia в Барселона

Здравейте от Музея за съвременно изкуство на Барселона, където за втора поредна година HMD Global организира представянето на новите си…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer