НачалоНовиниSamsung също може да извади слушалките и зарядното от кутията на следващия си флагман

Samsung също може да извади слушалките и зарядното от кутията на следващия си флагман

1746
Написана от  nixanbal 27 октомври 2020
Samsung също може да извади слушалките и зарядното от кутията на следващия си флагман

Въпреки че веднага след анонса на iPhone 12 в мрежата се появиха цял куп шеги от страна на конкуренти на Apple, сред които Xiaomi, Samsung и други, днес излезе информация, че производител номер 1 на смартфони в света също може да извади зарядното и слушалките от следващия си флагман. 

Информацията всъщност не е нова и я чухме за първи път още през юли, когато корейският ETNews съобщи, че през 2021 г. някои топмодели на Samsung ще се продават без зарядно в кутията. 

Сега същите слухове се завъртяха повторно в мрежата, като дори се очаква и слушалките да бъдат премахнати от търговския комплект на следващия флагман от Samsung (Galaxy S21).

Разбира се, идеята зад това решение е производителят да спести сериозни разходи не само за производството на самите аксесоари, но и от опаковките на кутиите, както и от транспорта им. 

Дали тези слухове ще се окажат истина и дали смартфон без зарядно и слушалки ще бъде новата реалност и за Samsung още с модела им Galaxy S21, очакван през януари на 2021 г., предстои да разберем. 

Screenshot 2020-10-27 at 13.24.41

Междувременно, само преди няколко дни, часове след премиерата на iPhone 12, които са първите смартфони без споменатите аксесоари в кутията си, южнокорейците побързаха да се пошегуват с конкуренцията и споделиха по-горното изображение в социалните си мрежи. 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer