НачалоНовиниSamsung ще запази дизайна на оригиналния модел при новите си слушалки Galaxy Buds+

Samsung ще запази дизайна на оригиналния модел при новите си слушалки Galaxy Buds+

1055
Написана от  nixanbal 21 декември 2019
Samsung ще запази дизайна на оригиналния модел при новите си слушалки Galaxy Buds+

Слушалките Galaxy Buds на Samsung изглежда скоро ще си имат модел наследник, за който вече имаме някои детайли. Името му ще бъде Galaxy Buds+, а дизайнът няма да бъде драстично променен. 

Новото поколение Galaxy Buds+ ще предлага много сходен с това на оригиналния модел дизайн. Това за мен е по-скоро плюс, защото използвам слушалките още от премиерата им през февруари 2019 г. и ми пасват идеално без никакви усилия. Кутийката, в която слушалките се зареждат, също ще остане без промени по дизайна.

Големият въпрос обаче е дали въпреки запазената визия новите Galaxy Buds+ ще добавят функцията за активна изолация на околния шум - нещо, което липсва при първия модел, но става все по-популярно при този тип устройства. Алтернативните модели слушалки на Sony, Apple и Huawei например вече поддържат ANC. 

Samsung Galaxy Buds+

Анимациите, разкриващи името и дизайна на Galaxy Buds+, се появиха в кода на приложението SmartThings на Samsung и бяха споделени от сайта XDA Developers

Премиерата на Samsung Galaxy Buds+ може да се случи всеки момент, но има вероятност да ги видим и през февруари 2020 г. заедно с Galaxy S11.  

Мтел става А1: Какво означава това за клиентите

На пресконференция днес в София главният изпълнителен директор на Мтел, Александър Димитров, и този на A1 Group, Алехандро Платер, обявиха…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer