Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung щяла да подмени бройките Galaxy S8 с червеникав дисплей, ако ъпдейтът не реши проблема

Samsung щяла да подмени бройките Galaxy S8 с червеникав дисплей, ако ъпдейтът не реши проблема

2466
Написана от  nixanbal 21 април 2017
Samsung щяла да подмени бройките Galaxy S8 с червеникав дисплей, ако ъпдейтът не реши проблема

След като някои потребители се оплакаха от червеникав оттенък на дисплея на новия си Galaxy S8, Samsung обяви, че проблемът може да се реши с ръчно регулиране на настройките. Това обаче не успокои хората и компанията обеща софтуерен ъпдейт. Ако и той не помогне, засегнатите бройки ще бъдат подменени с нови, пише корейският The Investor. 

Продажбите на Galaxy S8 и S8+ в България започват на 28 април

Samsung не назовава точна дата, на която се очаква софтуерният ъпдейт, но той трябва да се появи през следващата седмица. 

Ако обаче и след това обновление проблемните телефони са все така с червеникав оттенък на дисплея, компанията щяла да ги подмени с нови. 

Източник с достъп до производствения процес на Samsung е споделил за новинарския сайт, че софтуерна актуализация най-вероятно няма да е достатъчна проблемът да бъде решен.

Е, да се надяваме, че в България няма да пристигнат бройки с този дефект и няма да се налага потребителите тук да си търсят правата в магазините на операторите и веригите за техника. Апаратът, който е у мен, няма този проблем, но това така или иначе е демо бройка.

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer