Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

Samsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

1769
Написана от  nixanbal 10 ноември 2016
Samsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

Samsung обяви официално старта на Galaxy Beta Program за тазгодишните си флагмани, с която потребителите на топмоделите Galaxy S7 и Galaxy S7 edge ще могат да тестват новия Android 7.0 Nougat. Ранен достъп ще се предлага на първите заявили желание, но за съжаление България не е сред страните, в които програмата ще бъде активна.

Galaxy Beta Program на Samsung стартира на 9-ти ноември и е достъпна за собствениците на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge в страните САЩ, Великобритания, Южна Корея, а скоро и в Китай.

В момента компанията приема кандидатури, като те ще се одобряват наред, докато квотата не бъде изчерпена. 

Samsung казва, че с тази програма потребителите ще помогнат да бъде изготвен стабилен и надежден софтуер за всички собственици на смартфони Galaxy. Е, или поне за тези, които ще получат обновлението. Припомням ви, че с Android 7.0 Nougat корейците ще предложат и нов вид на своя интерфейс.

Тези тестове не са достъпни за нас, но са знак, че Samsung вече финализира софтуера и феновете могат да се надяват, че скоро ъпдейтът ще бъде наличен. 

HTC U11+ предлага 6" дисплей с тънки рамки, солидна батерия и Android 8.0 Oreo

HTC представи днес очакваната подобрена и уголемена версия на флагмана си U11. Новият HTC U11+ предлага по-вълнуващ дисплей с тънки…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer