Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

Samsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

1864
Написана от  nixanbal 10 ноември 2016
Samsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

Samsung обяви официално старта на Galaxy Beta Program за тазгодишните си флагмани, с която потребителите на топмоделите Galaxy S7 и Galaxy S7 edge ще могат да тестват новия Android 7.0 Nougat. Ранен достъп ще се предлага на първите заявили желание, но за съжаление България не е сред страните, в които програмата ще бъде активна.

Galaxy Beta Program на Samsung стартира на 9-ти ноември и е достъпна за собствениците на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge в страните САЩ, Великобритания, Южна Корея, а скоро и в Китай.

В момента компанията приема кандидатури, като те ще се одобряват наред, докато квотата не бъде изчерпена. 

Samsung казва, че с тази програма потребителите ще помогнат да бъде изготвен стабилен и надежден софтуер за всички собственици на смартфони Galaxy. Е, или поне за тези, които ще получат обновлението. Припомням ви, че с Android 7.0 Nougat корейците ще предложат и нов вид на своя интерфейс.

Тези тестове не са достъпни за нас, но са знак, че Samsung вече финализира софтуера и феновете могат да се надяват, че скоро ъпдейтът ще бъде наличен. 

Apple представи iPhone Xs, iPhone Xs Max и по-достъпния iPhone Xr

Едно от най-очакваните технологични събития за годината току-що приключи и на него видяхме каква е визията на Apple за смартфоните…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer