НачалоНовиниSamsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

Samsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

1441
Написана от  nixanbal 10 ноември 2016
Samsung стартира тестове на Nougat за Galaxy S7 и S7 edge, но не и в България

Samsung обяви официално старта на Galaxy Beta Program за тазгодишните си флагмани, с която потребителите на топмоделите Galaxy S7 и Galaxy S7 edge ще могат да тестват новия Android 7.0 Nougat. Ранен достъп ще се предлага на първите заявили желание, но за съжаление България не е сред страните, в които програмата ще бъде активна.

Galaxy Beta Program на Samsung стартира на 9-ти ноември и е достъпна за собствениците на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge в страните САЩ, Великобритания, Южна Корея, а скоро и в Китай.

В момента компанията приема кандидатури, като те ще се одобряват наред, докато квотата не бъде изчерпена. 

Samsung казва, че с тази програма потребителите ще помогнат да бъде изготвен стабилен и надежден софтуер за всички собственици на смартфони Galaxy. Е, или поне за тези, които ще получат обновлението. Припомням ви, че с Android 7.0 Nougat корейците ще предложат и нов вид на своя интерфейс.

Тези тестове не са достъпни за нас, но са знак, че Samsung вече финализира софтуера и феновете могат да се надяват, че скоро ъпдейтът ще бъде наличен. 

Първият български геостационарен комуникационен сателит ще бъде изстрелян на 15 юни, Bulsatcom обещава 4k тв канали

На пресконференция за медии днес в София Bulsatcom сподели детайли около изстрелването на първия български геостационарен комуникационен сателит BulgariaSat-1, което…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer