Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung вероятно ще представи Note 10 на 7 август

Samsung вероятно ще представи Note 10 на 7 август

3406
Написана от  nixanbal 19 юни 2019
Samsung вероятно ще представи Note 10 на 7 август

Слуховете около новия флагман с писалка на Samsung в серията Note стават все по-настоятелни, а днес имаме и датата, на която се очаква да видим устройството. Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10 Pro ще бъдат представен на 7 август, съобщава CNET.  

За Note 10 и Note 10 Pro се очаква да имат съответно 6.3" и 6.75" диагонал на дисплея, неговите рамки да са още по-фини, а селфи камерата да бъде изместена в центъра. Освен това за моделите се говори, че няма да имат 3.5 мм жак за слушалки, а основната камера ще бъде тройна и с вертикална подредба на обективите. Всъщност версията Pro ще има и четвърта камера - 3D ToF сензор. 

Подобно на серията S10, тук също би трябвало да видим и 5G версия. 

Премиерата на Note 10 и Note 10 Pro ще се състои на 7 август в Барклис Център в Бруклин, Ню Йорк, където беше показан и Note 9 миналата година. Източникът твърди, че събитието от серията Unpacked ще бъде особено бляскаво, което не е изненада заради поне две причини. Първо - Samsung може да се възползва от ситуацията с Huawei и да набере още по-сериозна преднина като лидер на пазара. И второ - корейците ще трябва още да засегнат темата за отложената премиера на първия си смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Fold и да покажат, че са преодолели ситуацията.

Източник на 3D макета - цък

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer