Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung вероятно вече знае причината за проблемите с Note 7

Samsung вероятно вече знае причината за проблемите с Note 7

2532
Написана от  nixanbal 19 декември 2016
Samsung вероятно вече знае причината за проблемите с Note 7

Още след първите избухнали бройки от Galaxy Note 7 корейският производител започна разследване, което посочи батериите като основна причина за инцидентите. Впоследствие се оказа, че проблемът е по-сериозен и се стигна до изтегляне на смартфона от пазара и окончателно спиране на модела. Така Samsung започна ново търсене на причината и днес тя би трябвало да им е известна. 

Samsung по-рано обяви, че до края на годината причината за възпламеняващите се бройки Note 7 ще бъде ясна, припомня SamMobile.com, които цитират корейски сайт, твърдящ, че разследването вече е приключило.

Според източника Samsung са завършили вътрешното си разследване и са изпратили резултатите на съответните организации в САЩ и Южна Корея - страните, в които Note 7 беше пуснат на пазара, преди да бъде спрян. 

Докладът все още не е публичен, но ако Samsung са уверени в резултата от него, би трябвало съвсем скоро да го представят. Защото и за компанията, и за феновете би било по-добре да се знае, че причината за избухванията е открита и е ясно как подобни инциденти да бъдат избегнати при Galaxy S8 и следващите модели. 

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer