НачалоНовиниСъоснователят на OnePlus Карл Пей обяви официално, че напуска компанията

Съоснователят на OnePlus Карл Пей обяви официално, че напуска компанията

535
Написана от  nixanbal 16 октомври 2020
Съоснователят на OnePlus Карл Пей обяви официално, че напуска компанията

Един от двамата съоснователи на OnePlus, Карл Пей, обяви официално, че напуска компанията. Това стана с публикация във форумите на OnePlus, която звучи като благодарствено писмо, но не успява да посочи причината за решението му. 

В публикуваната днес във форума на OnePlus тема от Карл Пей той се връща назад към 2013 г., когато основава компанията заедно с Пийт Лау. В изявлението си Пей благодари на Лау, наричайки го свой ментор, благодари на екипа си и на техните клиенти, които са купували смартфоните им досега. 

Тонът на Пей е по-скоро носталгичен, позитивен към бранда и днешната му позиция, като той вярва, че с новата серия смартфони Nord компанията ще успее да пренесе успеха си и в нови ценови категории. 

Пей не посочва каква е причината да напусне OnePlus. Той казва, че никога не е съжалявал, че се е доверил на инстинкта си и смята, че и този път няма да бъде различно. Съоснователят на OnePlus признава, че през последните години работата му в OnePlus е била единственият му фокус, а сега планира да навакса в личен план, прекарвайки повече време със семейството и приятелите си. И после ще следвам сърцето си, завършва изявлението си той.  

Дали ще го видим в друга компания след няколко месеца - предстои да разберем. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer