НачалоНовиниСайтът на Nokia отново има секция мобилни телефони

Сайтът на Nokia отново има секция мобилни телефони

2636
Написана от  nixanbal 01 декември 2016
Сайтът на Nokia отново има секция мобилни телефони

Nokia обяви днес, че споразумението с HMD Global е финализирано и новата компания официално поема бизнеса с мобилни телефони под емблематичния финландски бранд. От днес в сайта на Nokia се завръща и секцията с мобилни телефони, където в началото на 2017-а очакваме първите нови смартфони с Android. 

HMD Global е позиционираната също във Финландия компания, която ще продължи да разработва и продава мобилни устройства Nokia на световния пазар. 

Очакват ни нови модели смартфони и таблети Nokia с Android, които ще дебютират в началото на следващата година, вероятно още през февруари на Световния мобилен конгрес в Барселона. 

HMD THNP logo on light RGB

Припомням ви, че Nokia ще отдава чрез лиценз право за ползване на бранда си върху мобилни телефони и таблети, а също и друга интелектуална собственост. Компанията не е инвеститор или акционер в HMD Global и ще получава дивиденти при продажба на устройства. 

Новата секция в сайта на Nokia е тук, но засега в нея има само фийчърфони, които ще просъществуват и занапред. 

Официално промо видео потвърждава защитата от вода на Samsung Galaxy S7 edge

Samsung ще покаже официално Galaxy S7 и Galaxy S7 edge тази неделя, но индонезийският клон на компанията изглежда няма търпение…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer