НачалоНовиниСгъваемият Huawei Mate X все още не е готов за пазара, обявиха от компанията

Сгъваемият Huawei Mate X все още не е готов за пазара, обявиха от компанията

1487
Написана от  nixanbal 29 юли 2019
Сгъваемият Huawei Mate X все още не е готов за пазара, обявиха от компанията

При премиерата на Huawei Mate 20 X 5G в Китай, първият 5G смартфон за пазара там, президентът на звеното за смартфони на компанията Хе Ганг е бил попитан за новини около сгъваемия Mate X. Отговорът е бил, че все още е рано за пазарния дебют на устройството. 

Оказва се, че Huawei Mate X все още не е финализиран и не покрива "стандартите за качество" на компанията, за да бъде пуснат в продажба, обяснява президентът. 

Huawei все още работи по различни оптимизации на устройството и имайки предвид какво се случи с модела със сгъваем дисплей на Samsung - китайците със сигурност ще отделят нужното време, за да изпипат продукта и да се подсигурят, че няма да има фалстарт. 

Хе Ганг заявява, че пазарната премиера на конкурентния Galaxy Fold не е фактор, който ще повлияе върху решението за пускането на техния Mate X. 

Припомням ви, че Mate X беше представен на MWC 2019 през февруари в Барселона, когато и аз успях да се срещна на живо с него и да прегъна дисплея му. Днес, 5 месеца по-късно, смартфонът все още не се продава. 

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer