НачалоНовиниСгъваемият Motorola RAZR премина през изтезанията на @JerryRigEverything

Сгъваемият Motorola RAZR премина през изтезанията на @JerryRigEverything

1726
Написана от  nixanbal 08 февруари 2020
Сгъваемият Motorola RAZR премина през изтезанията на @JerryRigEverything

Ето че смартфоните със сгъваеми дисплеи, които изглеждат в пъти по-крехки от тези със стандартен дизайн, започват един по един да преминават през изтезанията на @JerryRigEverything и сега е ред на Motorola RAZR. Устройството, около чиято здравина се говори усилено в последните дни, беше подложено на драскане, огъване и зариване с пясък.

За видеото на Джери няма нужда да ви разказвам подробности и директно ви предлагам да му хвърлите едно око отдолу. Може би най-важните моменти са, че дисплеят, понеже няма стъклено покритие, се драска изключително лесно, а попадналите прашинки и песъчинки в сгъваемия му механизъм могат лесно да го повредят. Или поне така изглежда от клипа. 

А напоследък се заговори за устойчивостта на RAZR, защото CNET го подложиха на изпитания с помощта на свой сгъващ апарата робот. Въпросният показа, че смартфонът на Motorola може да издържи едва 27 000 сгъвания.  

Последва официално видео от Motorola, което демонстрира техния процес на тестове с подобен, но може би далеч по-професионален робот.

Според производителя видеото трябва да покаже колко сериозни са изпитанията за механизма, но всичко, което виждаме, са 27 секунди сгъване и разгъване.

Така или иначе, изводът на Джери е, че апаратът е уязвим заради процепа при пантата под дисплея, но пък до края на клипа RAZR не беше разчленен на две и екранът остана функциониращ, дори с доста щети. 

Всичко това, разбира се, са екстремни изтезания за едно устройство и само времето ще покаже дали при нормално ползване в ежедневието апаратът на Motorola ще се докаже като достатъчно устойчив на дребни прашинки. Със сигурност обаче не изглежда добра идея да го ползвате на плажа.

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer