Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниShazam пуска безплатен музикален плейър за iPhone

Shazam пуска безплатен музикален плейър за iPhone

3014
Написана от  nixanbal 11 януари 2012
Shazam пуска безплатен музикален плейър за iPhone

Създателите на най-популярното приложение за разпознаване на музика решиха да разширят портфолиото си и представиха новия Shazam Player. Това накратко е музикален плейър за устройствата на Apple под iOS, който обаче добавя цял куп нови екстри към стандартните такива апликейшъни.

Shazam Player се предлага за безплатно изтегляне и цели да замени стандартния плейър в iPhone, iPod touch и iPad. За да постигне това, приложението ще опита да ви впечатли с допълнителни възможности като например зареждане на текста към слушаната песен.

Shazam Player в iTunes

С Shazam Player можете още да споделяте песните в социалните мрежи Facebook и Twitter, да видите клипа към парчето в YouTube, да създавате плейлисти и да добавяте траковете към списък с желани или неприятни заглавия. Какъв е смисълът да хвърлите някое парче в черния списък, след като самите вие сте го качили на телефона си - не знам, но може да се окаже полезна екстра за някои станали досадни песни.

Ако опитате приложението на вашия iPhone – споделете впечатления!

Официална премиера на Samsung Galaxy Note 9 - повече мощ, батерия и чисто нов S-Pen

Ето го и него - на специалното събитие от серията UNPACKED току-що Samsung представи новия си топмодел при смартфоните -…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer