НачалоНовиниShazam вече може да разпознава слушана през слушалки музика

Shazam вече може да разпознава слушана през слушалки музика

1622
Написана от  nixanbal 11 юни 2019
Shazam вече може да разпознава слушана през слушалки музика

Приложението Shazam получи ценен ъпдейт, с който вече има възможност да разпознава за вас музика, която слушате през слушалки. Беше добавена и опция за ползването му като изскачащ над останалите приложения балон - подобно на chat heads във Facebook Messenger.

До момента Shazam не можеше да разпознава музика, която се слуша през слушалки. Това ставаше, само ако песента звучи през високоговорителите на телефона. Другата опция беше звукът (или слушалката) просто да бъде насочен към микрофона на апарата. 

От днес обаче приложението може да "чува" и разпознава музиката, дори да я слушате на слушалки.

ShazamShazamShazam

Другата нова екстра с последния ъпдейт се нарича Pop-Up Shazam и дава възможност да разпознавате песни, докато използвате друго приложение. Функцията се активира в настройките, след което ще виждате Shazam като подвижен балон, подобен с т.нар. chat heads на Messenger. Това ще позволява да разпознаете песен, докато сте в YouTube, радио или друго приложение. 

Актуализацията засега изглежда е налична само за Android версията на Shazam. 

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer