Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниШефът на Instagram: Нямаме човешки ресурс да разработим приложение за iPad

Шефът на Instagram: Нямаме човешки ресурс да разработим приложение за iPad

903
Написана от  nixanbal 17 февруари 2020
Шефът на Instagram: Нямаме човешки ресурс да разработим приложение за iPad

Собствениците на iPad със сигурност се питат защо до днес Instagram не предлага специално разработено за таблета им приложение, но ето че през 2020 г. най-после имаме официален отговор. Според главния изпълнителен директор на Instagram, Адам Мосери, компанията просто няма достатъчно човешки ресурс, който да се заеме с тази задача. 

Мосери посочва, че с радост би пуснал Instagram приложение за iPad, но имат ограничен екип от хора, които имат много задачи и на тази все още не й е дошло времето. 

Тази информация е особено интересна, идвайки от компания, притежавана от Марк Зукърбърг, а не от току-що появил се стартъп. 

Е, от създаването на първия iPad до днес минаха почти 10 години, така че може би през следващите 10 Instagram ще вземе под внимание задачата за отделно приложение за най-популярния таблет на пазара. Или потребителите му просто ще използват уебверсията.

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer