НачалоНовиниSiri ще проговори на iPad с новата iOS 6

Siri ще проговори на iPad с новата iOS 6

1923
Написана от  nixanbal 04 юни 2012
Siri ще проговори на iPad с новата iOS 6

Apple планира да пренесе една от най-интересните възможности на iPhone в таблета си iPad със следващата версия на мобилната платформа iOS 6. Гласовият асистент Siri досега е привилегия само на собствениците на iPhone 4S, но информатори на 9to5mac твърдят, че екстрата скоро ще бъде предложена и за таблетите на Apple.

Слуховете сочат, че Siri ще пристигне за iPad с iOS 6, която Apple ще представи на 11 юни по време на ежегодната си конференция за разработчици WWDC в Сан Франциско. Не е ясно дали гласовият асистент ще бъде достъпен за всички три модела на iPad или само за най-новия, но предположенията са, че Apple ще изиграе втория сценарий. 

Интересно е, че интерфейсът на приложението ще е малко по-различен за iPad. Тъй като 9.7" дисплей е твърде голям за изписването на няколко реда текст, Siri за iPad може да остане с по-компактни размери и да се появява само в централната долна част на екрана.

Очаквайте хубавите новини следващата седмица, а по-долу вижте най-забавното видео за Siri в мрежата!

OnePlus 9 Pro предлага 120 Hz LTPO дисплей и съвместно разработена с Hasselblad камера

OnePlus 9 Pro е новият флагман на китайската компания, който не само бележи следващото поколение премиум модели за нея, но…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer