Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСкици на три необявени смартфона Huawei разкриват тройни камери и подобен на iPhone X дисплей

Скици на три необявени смартфона Huawei разкриват тройни камери и подобен на iPhone X дисплей

2241
Написана от  nixanbal 04 януари 2018
Скици на три необявени смартфона Huawei разкриват тройни камери и подобен на iPhone X дисплей

Вече чухме, че Huawei подготвя три нови модела от серията P за второто тримесечие на 2018 г., като днес имаме и скици на предполагаемите устройства. Изображенията би трябвало да разкриват как ще изглеждат P20, P20 Plus и P20 Pro, залагащи на тройна основна камера и изрязан по примера на iPhone X дисплей при последния. 

Huawei P20 Pro

И трите модела ще залагат на почти безрамкови дисплеи и тройна основна камера, но най-интересният изглежда ще бъде Huawei P20 Pro. 

Huawei P20 Plus

Той ще има най-фини очертания на екрана и целостта му ще бъде нарушена единствено от изрязана в горната част зона. Точно този елемент напомня iPhone X и потвърждава предишни слухове, че може да видим сходен дизайн от Huawei.

Нещо повече - наскоро китайците обявиха, че работят върху алтернативна система на Face ID, въпреки че на тези скици такава не се вижда.

Освен това заради тънките рамки единствено при P20 Pro скенерът за пръстови отпечатъци е върху задния панел, докато при другите два модела е в зоната под дисплея. 

Huawei P20

Припомням ви, че за тройни камери при следващия модел на Huawei се заговори още преди няколко седмици, като тогава се споменаваха 40 МР снимки и 5-кратен хибриден зуум. 

Така или иначе много скоро очакваме премиерата на новите топмодели на Huawei и ще разберем дали скиците тук имат нещо общо с реалността. 

Умният транспорт - кръвоносната система на умния град

Време е за старта на проекта Умен град, за който ви разказах още преди няколко седмици. В него ще ви…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer