НачалоНовиниСлед увеличението на цените OnePlus пуска нова серия достъпни смартфони

След увеличението на цените OnePlus пуска нова серия достъпни смартфони

1302
Написана от  nixanbal 24 юни 2020
След увеличението на цените OnePlus пуска нова серия достъпни смартфони

Това на снимката горе е първият смартфон с марката OnePlus, който през 2014 г. излезе със заявката да революционизира пазара и най-вече цените му. Струващият около $300 модел обаче днес има наследници, чиито цени достигат 900 евро и са съвсем наравно с премиум моделите на останалите производители. Затова китайците от OnePlus предприемат нова стратегия - пускат нова серия достъпни смартфони. 

Новината беше потвърдена от главния изпълнителен директор на OnePlus Пийт Лау, който сподели във форумите, че ще "пренесят премиум флагшип изживяването, очаквано от OnePlus, в нова, по-достъпна продуктова линия смартфони". 

Няма кой знае какви подробности, освен че първоначално новите модели ще са насочени към пазара в Европа и Индия. На по-късен етап и в Северна Америка. 

OnePlus стартира и Instagram акаунт за новите си устройства https://www.instagram.com/onepluslitezthing/, който, за да е по-вълнуващо, е заключен. 

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Watch 3

Заедно с топмодела Galaxy Note 20 Ultra на Samsung беше представен и най-новият смартчасовник на компанията - Galaxy Watch 3.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer