Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСледващият флагман на Lenovo без изненада ще се нарича Moto Z2

Следващият флагман на Lenovo без изненада ще се нарича Moto Z2

1622
Написана от  nixanbal 06 април 2017
Следващият флагман на Lenovo без изненада ще се нарича Moto Z2

Lenovo вече наложи схема с имена за смартфоните си, която съчетава букви и цифри, подобно на тази на Sony, а сега научаваме, че и при новият им флагман случаят няма да е по-различен. Еван Блас (@evleaks) обяви, че се задава премиерата на Moto Z2 или Moto Z2, ако трябва да спазим точната стилистика.

Устройството ще продължи започнатата с миналогодишния Moto Z серия смартфони от най-висок клас, която поддържа приставките Moto Mods. 

За новия Moto Z2 обаче не знаем нищо, освен че би трябвало да е свместим с всички вече обявени модули. Това вероятно ще означава отново много тънък профил, тъй като дори с най-базовите приставки корпусът става твърде дебел и неудобен за ползване.

motoz2 

Вероятно си спомняте, че миналата година Moto Z беше представен през юни, но излезе на пазара у нас едва през есента. Дали тази схема ще бъде повторена - предстои да разберем. Би трябвало скоро да научим още детайли за новото устройство на Lenovo. 

На живо от премиерата на новите смартфони Nokia в Барселона

Здравейте от Музея за съвременно изкуство на Барселона, където за втора поредна година HMD Global организира представянето на новите си…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer