Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСледващият iPhone може да се върне към дизайна на iPhone 4

Следващият iPhone може да се върне към дизайна на iPhone 4

1039
Написана от  nixanbal 26 септември 2019
Следващият iPhone може да се върне към дизайна на iPhone 4

Моделът iPhone от 2020 г. може да има дизайн с метална рамка, която е много близка до тази при iPhone 4 от 2010 г., съобщава анализаторът и експерт по въпросите около Apple Минг-Чи Куо. Промените ще са свързани с по-мащабни изменения в дизайна на следващите смартфони от Купертино. 

Информацията от Куо означава, че Apple ще се завърне към по-ръбатия дизайн на смартфоните си, който определено изглеждаше много добре, но да се надяваме, че случаят "антенагейт" няма да се възроди. 

Това означава, че металната рамка ще бъде запазена, но вече няма да бъде извита, а равна. Доста сходна и с тази при новите модели iPad Pro между другото. Стъклото върху дисплея и задния панел пък ще име лека извивка, твърди анализаторът.

Прогнозите съвпадат с по-ранни очаквания за сериозна промяна в дизайна на iPhone през 2020 г., като освен това се говори за нови размери на екраните. Основните два модела ще са с 5.4" и 6.7" диагонали спрямо 5.8" и 6.5" сега. И трите модела iPhone през 2020 г. ще поддържат и 5G.

Според Куо новият дизайн и възможности на iPhone през 2020 г. ще повиши продажбите на смартфоните с 15% спрямо 2019 г. до 85 милиона бройки. Изчисленията са изцяло на анализатора, защото Apple вече не споделя подобни данни. 

5 НЕЩА за BlackBerry KEY2

Емблематичната марка от зората на смартфоните и мобилния интернет BlackBerry наскоро се завърна официално в България, като у мен вече…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer