Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСледващият iPhone ще има тройна камера + първи изображения

Следващият iPhone ще има тройна камера + първи изображения

1071
Написана от  nixanbal 07 януари 2019
Следващият iPhone ще има тройна камера + първи изображения

Следващият смартфон на Apple, предполагаемият iPhone XI, ще разполага с тройна камера, организирана в стърчащ от корпуса квадратен модул. Това твърди @onleaks, а информацията беше потвърдена от друг популярен профил - @universeice. 

Изображенията тук представят устройство с бих казал скандален дизайн, но за радост не претендират да представят финалния дизайн на бъдещия iPhone. 

И двата източника обаче смятат, че Apple ще заложи на тройна камера, чиито обективи ще са поместени в зигзагообразна подредба върху изразен квадратен модул на задния панел на телефона.

iPhone XI

Странната подредба всъщност може да има нещо общо с по-ранни слухове, че камерата на новия iPhone ще използва 3D ToF (Time of Flight) технология.

Все още има около 9 месеца до премиерата на новите смартфони на Apple, така че е много рано за каквито и да било заключения. Но пък всяко подобно парченце информация по-късно може да си намери мястото в пъзела слухове около iPhone XI, или както бъде наречен новият модел. 

Дизайнерът на iPhone напуска Apple

Джони Айв, главният дизайнер на Apple, работил в компанията през последните близо 30 години и създал дизайна на емблематични устройства…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer