НачалоНовиниСлушалките AirPods 3 на Apple може да излязат едва през лятото

Слушалките AirPods 3 на Apple може да излязат едва през лятото

627
Написана от  nixanbal 15 март 2021
Слушалките AirPods 3 на Apple може да излязат едва през лятото

В последните дни онлайн се появиха куп изображения, включително реални снимки, на новия модел компактни безжични слушалки на Apple, като очакванията бяха те да бъдат обявени в близките седмици. Оказва се обаче, поне според информация на анализатора Минг-Чи Куо, цитиран от macrumors.com, че AirPods 3 няма да излязат преди лятото.

Куо първоначално очакваше AirPods 3 да излязат в първата половина на 2021 г., като според скорошните слухове премиерата им можеше да се състои още в края на този месец.

Говори се, че Apple подготвя събитие за 23 март, което обаче още не е потвърдено. Дори компанията да го организира обаче, възможно е там да видим AirTags и нов iPad Pro с mini LED екран, но не и слушалките. 

Според Куо новият модел AirPods 3 ще влезе в масово производство през третото тримесечие на 2021 г., което означава, че няма да бъде на пазара преди лятото, а нищо чудно да се появи и чак през есента. 

Apple AirPods 3

За AirPods 3 знаем, че ще са позиционирани най-ниско в портфолиото слушалки с логото на Apple - под сериите AirPods Pro и AirPods Max. Очаква се обаче третото поколение да има някои промени в дизайна, които да го доближат една идея до модела Pro, макар и без силиконовите накрайници. 

Куо прогнозира, че за 2021 г. Apple ще продаде по-малко от този тип слушалки заради повишаващата се конкуренция в сегмента. От 90 милиона продажби през 2020 г. за настоящата анализаторът очаква 78 милиона продадени бройки. 

А колкото до най-новия модел AirPods Max - за него се казва, че не носи особен успех за по-големи обеми, като за цялата година тиражът може да достигне едва 1 млн. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer