НачалоНовиниСлушалките Samsung Galaxy Buds Pro предлагат подобрена ANC и нов дизайн за 449 лв.

Слушалките Samsung Galaxy Buds Pro предлагат подобрена ANC и нов дизайн за 449 лв.

1131
Написана от  nixanbal 14 януари 2021
Слушалките Samsung Galaxy Buds Pro предлагат подобрена ANC и нов дизайн за 449 лв.

Нова премиера на смартфони - нов модел компактни безжични слушалки от Samsung. Заедно с топмоделите Galaxy S21 днес корейците показаха и поредните си компактни слушалки под името Galaxy Buds Pro. За тях производителят обещава качествен звук, нова интелигентна система за активна изолация на околния шум и дизайн, който би трябвало да ги задържи в ушите ви, дори докато тичате в парка. 

Новите слушалки Galaxy Buds Pro имат различен дизайн от този на Galaxy Buds Live и сякаш са по-близки до предишните Galaxy Buds+. И все пак не съвсем. Тук няма кукички, с които слушалките се прикрепват към ушната мида, но според Samsung те се допират до 3 ключови точки на ухото и така осигуряват стабилната си позиция. Същото нещо сме чували преди време за Sony WF-1000XM3. Слушалките имат IPX7 защита от вода. 

02 galaxybudspro lifestyle cut 201231012546

Ключовата нова екстра за тези слушалки е интелигентната система за активна изолация на околния шум. Според производителя тя може да намали до 99% нежеланите околни шумове. Има обаче и режим Ambient Sound, който пропуска част от средата, така че човек да може да следи случващото се около него, когато това се налага - докато кара велисипед например. 

Има и опция за автоматично превключване от единия към другия режим - когато например минавате през кафето, за да си вземете чаша за изпът. Когато започнете да говорите с човека на касата, слушалките ще разпознаят гласа ви и автоматично ще намалят музиката, пропускайки говора на отсрещния човек. След избрано от вас време (няколко секунди) след разговора музиката пак започва да звучи силно.

27 galaxybudspro lifestyle IP68 silver 201230073426

За слушащите музика ще бъде важно, че Galaxy Buds Pro разполагат с 11-милиметров говорител за по-дълбок бас и 6.5-милиметров говорител за по-богати високи честоти. А когато ги ползвате за разговори те могат да изчистват гласа от нежеланите странични звуци с помощта на 3 вградени микрофона и Voice Pickup Unit (VPU). Добавена е и технология за защита от вятъра Wind Shield, така че би трябвало да можете да проведете безпроблемно разговор, дори когато разхождате кучето си във ветровито време. 

Слушалките могат да са свързани с няколко устройства едновременно, като позволяват автоматично превключване между тях. Например можете да гледате видео върху таблет Galaxy Tab S7 и да слушате звука от него, докато телефонът ви не звънне - тогава аудиото се прехвърля автоматично към него. 

01 galaxybudspro handson violet 201230054208

Galaxy Buds Pro обещават 8 часа време на ползване с допълнителни 20 часа време при презареждане с кутийката им за съхранение. С включена ANC слушалките издържат 5 часа + 13 часа от калъфчето.

20 galaxybudspro lifestyle violetsilverblack 201230070154

Samsung ще предлага Galaxy Buds Pro в 3 цвята - „Загадъчно черно“, „Загадъчно сребърно“ и „Загадъчно лилаво“, като ще бъдат на пазара заедно с Galaxy S21 - от 29 януари, на цена 449 лв. Още днес започнаха предварителните поръчки, които продължават до 23:59 ч. на 28.01.2021г, като при покупка на слушалките в този период, потребителите ще получат подарък - зарядно за безжично зареждане (EP-P1300). Повече информация за кампанията по предварителни поръчки, потребителите могат да получат в търговските обекти на Техномаркет, Технополис и Samsung Experience Store.

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer