НачалоНовиниСмарт говорителят с Bixby на Samsung ще бъде представен скоро

Смарт говорителят с Bixby на Samsung ще бъде представен скоро

565
Написана от  nixanbal 24 август 2017
Смарт говорителят с Bixby на Samsung ще бъде представен скоро

Вече чухме, че Samsung има планове да пусне собствен смарт говорител с гласовия асистент Bixby, а сега шефът на мобилния бизнес в технологичния гигант е споделил пред CNBC, че това предстои да се случи, при това "скоро". 

"Може би скоро ще го обявим. Вече работим по него.", е споделил пред сайта Джи Джей Ко малко преди официалната премиера на Galaxy Note 8 вчера.

Целта на говорителя, който ще конкурира алтернативите от Amazon, Google и Apple, е да се използва като връзка с електрониката у дома и да позволява различни устройства да бъдат управлявани чрез гласови команди. 

Не се посочва кога ще се случи този анонс, но щом е "скоро", вероятно вчерашното загатване за новини около Bixby през октомври е било тъкмо връзка с говорителя. 

Припомням ви, че тази седмица гласовата комуникация с асистента Bixby в смартфоните Galaxy S8 беше активирана за 200 страни по цял свят, включително в България. Все още обаче има дълъг път на усъвършенстване и добавяне на нови възможности.

Впечатляващият Apple Park отваря врати за първите служители през април

Новият кампус на Apple, който многократно сме виждали от погледа на прехвърчащи над него дронове, вече си има официално име…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer