Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмарт говорителят с Bixby на Samsung ще бъде представен скоро

Смарт говорителят с Bixby на Samsung ще бъде представен скоро

742
Написана от  nixanbal 24 август 2017
Смарт говорителят с Bixby на Samsung ще бъде представен скоро

Вече чухме, че Samsung има планове да пусне собствен смарт говорител с гласовия асистент Bixby, а сега шефът на мобилния бизнес в технологичния гигант е споделил пред CNBC, че това предстои да се случи, при това "скоро". 

"Може би скоро ще го обявим. Вече работим по него.", е споделил пред сайта Джи Джей Ко малко преди официалната премиера на Galaxy Note 8 вчера.

Целта на говорителя, който ще конкурира алтернативите от Amazon, Google и Apple, е да се използва като връзка с електрониката у дома и да позволява различни устройства да бъдат управлявани чрез гласови команди. 

Не се посочва кога ще се случи този анонс, но щом е "скоро", вероятно вчерашното загатване за новини около Bixby през октомври е било тъкмо връзка с говорителя. 

Припомням ви, че тази седмица гласовата комуникация с асистента Bixby в смартфоните Galaxy S8 беше активирана за 200 страни по цял свят, включително в България. Все още обаче има дълъг път на усъвършенстване и добавяне на нови възможности.

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer