Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниСмартфон със сгъваем дисплей се появи в промо видео на Samsung

Смартфон със сгъваем дисплей се появи в промо видео на Samsung

2224
Написана от  nixanbal 01 февруари 2019
Смартфон със сгъваем дисплей се появи в промо видео на Samsung

На 20 февруари очакваме Samsung да покаже не само новата си серия флагмани Galaxy S10, но също и първия си смартфон със сгъваем дисплей, подвизаващ се под името Galaxy F. В ново промо видео на корейския производител, в което виждаме куп технологии - някои актуални днес, други от бъдещето - се появи тъкмо такова разгъващо се като книга устройство.

Клипът представя различни технологични решения, част от които все още предстои да видим на пазара. Появяват се някои от познатите смартфони на Samsung, а покрай тях таблет с изцяло безрамков дисплей, татуиращ без човешка намеса робот и мистериозен смартфон с прегъващ се дисплей.

Точно такъв апарат очакваме Samsung да представи на 20 февруари, като вече дори сме виждали елементи от дизайна му, но не и цялостния му корпус. Разбира се, не е сигурно, че сгъваемият телефон от промо клипа тук е финалното устройство Galaxy F, но след като видеото представя визията на компанията за бъдещето на технологиите - нищо чудно. 

Припомням ви, че за т.нар. Galaxy F (Fold) знаем, че ще има 4.58" външен дисплей и разгръщащ се отвътре голям 7.3" екран - т.нар. Infinity Flex Display. 

Очаквайте включване на живо от премиерата!

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer