НачалоНовиниСмартфонът Nexus на HTC може да използва чипсет Snapdragon 821

Смартфонът Nexus на HTC може да използва чипсет Snapdragon 821

3933
Написана от  nixanbal 21 юни 2016
Смартфонът Nexus на HTC може да използва чипсет Snapdragon 821

В мрежата продължават да се засилват слуховете около това кой ще бъде следващият производител на смартфоните Nexus за Google и всичко води към HTC. Нова информация от India Today сега твърди, че устройствата ще са дори по-мощни от топмодела HTC 10. 

Според източника HTC подготвя две устройства Nexus за Google с кодови имена Marlin и Sailfish. Тях сме чували и преди, но новото е, че апаратите ще се базират на HTC 10 - едно от най-бързите устройства на пазара днес.

При моделите Nexus обаче чипсетът ще е още по-новият Snapdragon 821, което означава, че това може да са най-пъргавите машинки, които са излизали досега.

Няма детайли за придружаващата процесора оперативна памет, нито за размерите на дисплеите, но би трябвало скоро и тази информация да изтече.

Това ще са първите смартфони с новия Android N, който всъщност ще дебютира във финален вид с тях. Очаква се споразумението между Google и HTC да помогне на тайванците да стабилизират продажбите си, които от години не вървят на добре. 

Nokia се завръща на световния смартфон пазар с достъпни модели и новата Nokia 3310

Здравейте от музея за съвременно изкуство на Барселона, където в доста тесен кръг HMD Global реши да събере журналисти от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer